Teplá kačka

Teplou kačku tvoří parta nadšenců do asijské kuchyně, kterou se obklopila šéfkuchařka Lucie Bártová. Lucie vyměnila slibnou IT kariéru v Londýně za kuchařský rondon a absolvovala praxi v několika restauracích a bistrech po celém světě.
V roce 2013 jsme s improvizovaným stánkem Teplá kačka vyrazili na první akci. Od té doby jste mohli naše jídlo ochutnat na street foodových festivalech v Praze, na Kladně, ve Volyni, ale také na soukromých akcích u vás doma. Jako brigádníci se u nás vystřídali snad všichni naši přátelé. Postupem času jsme vylepšili nejen konstrukci samotného stánku, ale především menu.

Recept na pekingskou kachnu se nám podařilo získat od čínského kuchaře v londýnském Sohu v roce1999. Od toho momentu jsme recept vypilovali k dokonalosti. Gyozy a další knedlíčky jsme se učili v Tokiu. Snažíme se do menu přidávat taková jídla, jejichž chuť vás vrátí zpět do tradičních asijských jídelen a připomene vám autentickou atmosféru míst, kde jste kačku nebo knedlíčky ochutnali poprvé.

Přejít na web cateringu

  • Lokality působení

    Praha, Beroun, Kladno, Kolín, Mělník, Plzeň

  • Typy cateringu

    Kompletní catering, Street food, Banket, Raut

  • Příležitosti

    Svatba, Firemní akce, Oslava / párty, Vánoční večírek

  • Kuchyně

    Asijská kuchyně

  • Diety

    Bezlaktózové, Veganské, Vegetariánské, Bezlepkové

  • Ostatní služby

    Zajištění vybavení, Zajištění personálu